Naisten tapahtumat 2024 - ke 12.6. peli-ilta

Naisten tapahtumat ovat nyt julkaistu ja löydät ne nettisivuiltamme osoitteesta lpg.fi välilehdeltä Naisten tapahtumat 2024.

KESKIVIIKKO 12.6. PISTEBOGEY

  • GAMEBOOK, EBIRDIE, WISEGOLF OPASTUS KLO 16.30 ALKAEN Loungessa presentaatio alkuun!
  • 10. TIIN LÄHDÖT KLO 17.30

PELI-ILLAT SISÄLTÄVÄT 9R KIERROKSEN JA ILTAPALAN KARLVIKISSA KIERROKSEN JÄLKEEN. MIKÄLI EI PELIOIKEUTTA, NORMAALI GF MAKSU. ILTAPALA KUSTANTAA 10€/ PELI-ILTA, MAKSU SUORAAN KARLVIK KASSALLE.

Naisten viikkokisat
Naisten viikkokisaan ilmoittautuminen tapahtuu Golf Gamebookin kautta. Ilmoittautuminen päättyy aina edeltävän viikon lauantaina. Naisten viikkokisaa voit pelata kyseisenä viikkona valitsemassasi ajankohdassa. Kierroksella täytyy olla merkitsijä, mutta hänen ei tarvitse osallistua kisaan. Viikkokisa maksu on 5€/viikko. Viikkokisoja on 12 kappaletta ja ne järjestetään 3.6.-25.8. Pelimuotona on 18r pb/hcp. Joka viikko on vaihtuva sponsori ja palkinnot arvotaan osallistujien kesken. Voit osallistua kisaan taitotasostasi riippumatta.

Naisten Eclectic
Kesän aikana järjestetään naisten eclectic kisa. Kisaa voi pelata milloin vain itselle sopii 1.6.-31.8. välillä. Eclectic pelimuodossa lopputuloksen muodostavat kauden aikana kullakin reiällä pelatut väyläkohtaiset parhaat tulokset. Vähintään 9 reiän kierrokset lasketaan mukaan tulokseen, Laukaan Peurunkagolfin kentällä pelattuna.
Kisa on tasoitukseton eli jokaisella väylällä pyritään ylittämään itsensä ja saamaan paras mahdollinen tulos. Merkitsijä täytyy olla mukana ja tuloksista pidetään itse kirjaa haluamallaan tavalla. Pelimuodon tarkoituksena on kannustaa pelaajia parhaaseen mahdolliseen väyläkohtaiseen tulokseen kauden aikana
Kauden lopussa palkinnot arvotaan kaikkien osallistujien kesken!
Osallistuminen kustantaa 10 € koko kesältä, joka maksetaan caddiemasterille ennen ensimmäistä osallistumista. Voit osallistua kisaan mukaan missä tahansa vaiheessa kautta.

Naisten peli-illat
Naisten peli-iltoja järjestetään yleensä tiistaisin ja keskiviikkoisin muutaman kerran kuukaudessa. Naisten peli-iltoihin ovat tervetulleita kaikki taitotasosta riippumatta. Lisätietoja löydät tapahtumakalenterista.

Peli-illoissa on kierroksen jälkeen iltapala Karlvikissa, joka maksaa 10€. Kierrosmaksut normaalisti greenfee/osake/pelioikeus tyyppisesti.


Lisäämme myös kauden aikana enemmän tapahtumia. Kuuntelemme myös ideoita erilaisista tapahtumista. Olethan yhteydessä naistoimikunnan puheenjohtajaan, Jutta Maunonen, jutta.maunonen@gmail.com


Ilmoittautuminen on nyt avattu osaan tapahtumista!