LPG yhteistyökumppani Padel Adder tarjoaa kuukausikortin alkaen 59€/kk - opiskelijoille 39€/ kk

Pelaa rajattomasti padelia kuukausikortilla! - Ostessasi kuukausikortin Padel Adderiin, osa tuloista ohjautuu Laukaan Peurunkagolfille!​​​​​​​

Padel Adder haluaa tarjota mahtavia pelikokemuksia viihtyisässä ympäristössä. Keski-Suomen ainoa vain Padeliin suunniteltu hallimme sijaitsee Jyväskylän Keljossa. 7 huipputason kenttää, saunat sekä kokoustilat porealtaineen takaavat, että viihdyt varmasti. Meiltä löytyy kaikki välineet aloitukseen kuten vuokramailat, pallot sekä hyvin varusteltu Pro Shoppimme, josta löydät mm. Adidaksen, Bullpadelin ja Babolatin tuotteet. Kysy myös valmennuskurssejamme, joita löytyy aloittelijoista jo pitkälle kehittyneisiin pelaajiin. Padel on suuri intohimomme ja haluamme toivottaa teidät tervetulleeksi pelaamaan!

Juuri lanseeratulla kuukausikortilla pelaat niin paljon padelia kuin vain jaksat! Kuukausikortti on henkilökohtainen ja se on käytettävissä irtovuoroille. Määräaikaisen kuukausikortin saa yhdeksi tai kuudeksi kuukaudeksi kerrallaan. Voit ostaa kortin verkkokaupastamme joko 59€ tai 89€ kuukausihintaan riippuen kortin voimassaolon pituudesta.

Opiskelijoille tarjoamme kuuden kuukauden kortin hintaan 39€ !

Kortti on käytössä seuraavina ajankohtina irtovuoroille:

  • Arkisin 6-15 ja 21-24
  • Lauantaisin 15-24
  • Sunnuntaisin 6-14


Ilmoita koodi LPG kortin oston yhteydessä Alennuskoodi kenttään.
Ostessasi kuukausikortin Padel Adderiin, osa tuloista ohjautuu Laukaan Peurunkagolfille!

Ohjeet kk-kortin ostoon :
https://padeladder.fi/osta-jasenyys/

Padel Adder Keljo
Kylmälahdentie 9
40500 Jyväskylä
P. 010-319 9920
info@padeladder.fi