Kapteenien kevättervehdys

Seuramme saavuttaa tänä vuonna kunniakkaan 35-vuoden iän. Noihin menneisiin vuosiin mahtuu paljon ikimuistoisia golftapahtumia ja -sattumuksia ja meitä monenmoisia golffareita. Näistä kaikista tekijöistä on muodostunut seuramme henki, jota on syytä vaalia ja edelleen vahvistaa. Tuleva kausi on mitä arvattavimmin myös sellainen, jota nyt innolla odotamme ja jälkeenpäin mielellään muistelemme.
Uusi vuosi tuo mukanaan myös uudet kapteenit: Markon ja Maaritin, allekirjoittaneet. Meillä molemmilla on takana jo useita pelivuosia, kokemusta seuratoiminnasta ja sen lisäksi lukemattomia golftuttuja. Olemme vahvasti sitoutuneita omaan seuraamme ja sen kehittämiseen. Meille yhteistä on se, että tahdomme tuoda muassamme rentoa otetta, avoimuutta ja peli-iloa. Meillä on ymmärrystä siitä, että golfperinteitä tulee arvostaa, mutta on hyvä suhtautua suopeasti myös siihen, että golfkulttuuri saa uusia muotoja ajan saatossa.

Marko:
Tervehdys kaikki pelaajat. On ilo toimia kapteeninanne tällä upealla ja osin haastavallakin kentällä. Minulle golfharrastuksesta on tullut viime vuosina hyvinkin ykköslaji, joka on kesäharrastusten osalta syrjäyttänyt oikeastaan kaiken muun, paitsi jääkiekon. Sitä tulee edelleenkin pelailtua samasta syystä kuin golfiakin. Molemmissa lajeissa on paljon samaa, vaikka alusta on hyvinkin erilainen. Tällä tarkoitan joukkuehenkeä ja yhdessä tekemistä. Tämä siis kesällä, talvella on sitten muut harrastukset, joita onkin kaikkea umpihanki hiihdosta vapaalaskuun.
Tämä ensimmäinen kesä kapteenina menee tutustuessa teihin pelaajiin ja toivoisin, että kävisitte mahdollisimman moni vaihtamassa kuulumisia kanssani. Lähestykäähän minua kaikissa meidän kenttäämme koskevissa asioissa hyvinkin matalalla kynnyksellä, koska paras golfkesä on tulossa ja yhdessä me sen teemme.

Maarit:

Sain golfmailat käteeni Englannissa vuonna 1995. Alku oli kankea, enkä juuri kokenut golfin iloa. Tosissaan innostuin vasta vuonna 2000, jolloin liityin LPG jäseneksi. Hurahdin aivan täysin ja oli kesiä, jolloin en oikein muuta olisi tahtonut tehdäkään!
Lähdin melko pian liittymiseni jälkeen mukaan seuratoimintaan. Olin naistoimikunnan jäsen ja jonkun aikaa puheenjohtaja, ja myös Ladykapteeni. Toimin myös kilpailunjohtajana. Parasta näissä kaikissa touhuissa oli se, että sain perehtyä seuratoimintaan ja tulin tutuksi monen hauskan tyypin kanssa. Siksi onkin aina ilo tulla kentälle; yksin ei juuri tarvitse olla. Kuitenkin kaipaan erityistä golfkaveria. Toivon, että saisimme naistoiminkuntaan vireän vetäjän, jonka kanssa voitaisiin suunnitella yhtä sun toista naisten päänmenoksi!
Toivotan toki kaikki muutkin mukaani. Erityisesti tahdon kannustaa uusia naispelaajia nauttimaan golfista rohkeasti ja täyspainoisesti. En ole unohtanut alkutaipaleitani golfissa, joten tiedän, ettei ole aivan helppoa lähteä pelaamaan, jos taidot ovat vielä ruusunnupulla. Ehkä onkin hyvä pitää mielessä, että jokainen on joskus ollut aloittelija ja että taidot kehittyvät vasta pelaamisen myötä. Omista virheistäkin oppii paljon, ainakin mitä tulee ihmisyyteen – eihän meistä kukaan voi olla täydellinen! Ja onpa golf senkin opettanut, että peli käy pelaajan myötä: yksi nauttii hienoista, pitkistä lyönneistä, toinen hyvästä seurasta ja sosiaalisuudesta, kolmas Laukaan Peurunkagolfin upeista maisemista ja kaulushaikaran huilunsoitosta.

Tartu rohkeasti kapteenia hihasta kiinni. Ja pyydä mukaan kierrokselle, jos tuntuu siltä, että tarvitset ”tukihenkilön”. Toivotamme kaikille mitä mahtavinta golfkesää, semmoista, joka painottuu juuri niihin golfin ihmeellisyyksiin, jotka ovat Sinulle merkittäviä!

Maarit Knuuttila – Ladykapteeni
Gsm: 0405935325​​​​​​​
Email: maaknuu@gmail.com

Marko Vilen – Kapteeni
Gsm. 0407047859​​​​​​​
Email: marko.vilen@agcocorp.com