WiseGolf-järjestelmä käyttöön myös Peurunkagolfiin

WiseGolf on golfklubien ja -kenttien toiminnanohjausjärjestelmä, jonka kehittäjä on WiseNetwork Oy. Yrityksen taustalla on kahdeksan toimintavuotta ja yli 100 henkilötyövuotta tuotekehitystä WisePlatform-järjestelmän parissa. CRM-ohjatusta WiseGolf-järjestelmästä löytyy kaikki golfkenttien toiminnassa tarvittavat digitaaliset työkalut: asiakkuudenhallinta, ajanvaraus, kassa, osakasrekisteri sekä markkinoinnin, myynnin ja taloushallinnon ratkaisut. WiseGolf haluaa tarjota golfliiketoimintaan alan parhaat työkalut, jotka kehittyvät jatkuvasti.

Kokonaisvaltaiseen järjestelmään siirtyminen tuo huomattavia etuja viestinnän, myynnin- ja markkinoinnin osalta, sekä vähentää päällekkäistä työtä, kun tietoa ei tarvitse siirtää eri järjestelmien välillä.

Siirtyminen järjestelmään ja kotisivujen uudistus tapahtuu asteittain syksyn aikana. Ajanvaraus pyritään ottamaan käyttöön jo syyskuun alusta. NexGolf tulee jäämään pois käytöstä vuoden loppuun mennessä.

WiseGolf luo kaikille uudet tunnukset, jossa käyttäjätunnuksena on jäsennumero ja salasana on oletusmuodossa etunimen kaksi ensimmäistä kirjainta, sukunimen kaksi ensimmäistä kirjainta ja syntymäpäivä. Esim. Kalle Golfari 14.2.2000 = KaGo14

Mikäli olet jo rekisteröitynyt sovellukseen etukäteen, suosittelemme silti käyttämään uusia Wisen generoimia tunnuksia, koska niihin liitetään tarvittavat oikeudet, millä saa esimerkiksi pelioikeutettu pelata ilmaiseksi. Uusista tunnuksista tulee info elokuun loppuun mennessä.

Tulemme laittamaan vielä erikseen jäsenille ja osakkaille ohjeistusta WiseGolfiin.

Lisätietoja:
toni.tinnila@lpg.fi
maarit.jarvinen@lpg.fi
heikki.hokkanen@lpg.fi