AJANVARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Kenttämme ollessa lähes täynnä päivittäin, on tärkeää että varatut peliajat käytetään tai peruutetaan ajoissa, niin että joku muu saa mahdollisuuden hyödyntää tuon peliajan. Jokaisella on vastuu huolehtia tekemistään ajanvarauksista ja tarpeen tullen ajan peruuttamisesta asianmukaisesti. Väärinkäytöksiin puututaan ja on jo puututtu. Kun nämä muutamat perusasiat huomioidaan ja toimitaan ohjeistuksen mukaisesti, sujuu kaikki mukavammin! Onneksi suurin osa pelaajista toimii, kuten pitääkin.

Kesäkuun ensimmäiseen kymmeneen päivään lähtöjä jäi kuittamatta lähes 300 kpl, LPG pelioikeudellisilla!

Pelaajamäärän kasvaessa vuosittain, on yhä enenevissä määrin kohdattu peruuttamattomia tai aivan viime tipassa peruttuja aikoja, jotka sitten jäävät käyttämättä. Ajoittain kentällä on näkynyt myös lähtöjä, joissa varauskalenteriin on aika vahvistettu, mutta kentällä ei ole ketään.

On kaikkien pelaajien etu, että peliaika peruutetaan ajoissa. Näin mahdollistetaan muiden käyttää tiiaika, johon et itse ehdi tai et halua mahdollisen sateen uhan vuoksi käyttää. Golf on ulkoilmalaji ja tämän vuoksi sade tai huono sää ei ole hyväksyttävä syy peruuttaa lähtöaikaa viime minuutilla. Vaarallinen keli ja muut poikkeustapaukset (force majeure) ovat asia erikseen.

Kaikkien pelaajien on ilmoitettava saapuneensa paikalle caddiemasterin tiskillä TAI vahvistettava kierroksensa WiseGolf-sovelluksella. Lähtöaika tulee peruuttaa viimeistään kolme tuntia ennen kierrosta WiseGolf-sovelluksessa tai caddiemasterilla.

Peruutusehdot:

Peliaika tulee peruuttaa vähintään kolme (3) tuntia ennen kierroksen alkamisajankohtaa WiseGolf-sovelluksessa tai caddiemasterille. Joku muu voi vielä ehtiä hyödyntää vapautuneen peliajan.

No show – tapauksiin tullaan puuttumaan. Muistattehan siis AINA perua varauksenne, mikäli ette pääse jostain syystä tulemaan. Kirjaamme no show -tapaukset ja viime hetken perumiset ylös. Tulemme tarvittaessa laskuttamaan green fee -hinnan.

  • Varaaja on vastuussa varaamastaan peliajasta, maksu peritään peliajan varaajalta.
  • Mikäli olet sairastunut, etkä pääse aamulla pelaamaan, voit laittaa sähköpostia caddiemaster@lpg.fi tai käytä sivuillamme olevaa chattia, jolloin voit laittaa viestiä mihin aikaan vain.


Peruutusehdot koskevat kaikkia pelaajia: osakkaita, jäseniä ja vieraita / greenfee pelaajia sekä pelioikeudellisia pelaajia.

Hyviä pelejä kaikille!