AJANVARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Kenttämme ollessa lähes täynnä päivittäin, on tärkeää että varatut peliajat käytetään tai peruutetaan ajoissa, niin että joku muu saa mahdollisuuden hyödyntää tuon peliajan. Jokaisella on vastuu huolehtia tekemistään ajanvarauksista ja tarpeen tullen ajan peruuttamisesta asianmukaisesti.

Pelaajamäärän kasvaessa vuosittain, on yhä enenevissä määrin kohdattu peruuttamattomia tai aivan viime tipassa peruttuja aikoja, jotka sitten jäävät käyttämättä. Ajoittain kentällä on näkynyt myös lähtöjä, joissa varauskalenteriin on aika vahvistettu, mutta kentällä ei ole ketään.

Tällä hetkellä 20 eniten aikansa perunutta/ siirtäynyttä pelaajaa on "vienyt" kientältämme lähes tuhat lähtöaikaa. Ja kun siirrot/ perumiset tehdään lyhyellä varoitusajalla, ajat jäävät monesti kokonaan käyttämättä.

On kaikkien pelaajien etu, että peliaika peruutetaan ajoissa. Näin mahdollistetaan muiden käyttää tiiaika, johon et itse ehdi tai et halua mahdollisen sateen uhan vuoksi käyttää. Golf on ulkoilmalaji ja tämän vuoksi sade tai huono sää ei ole hyväksyttävä syy peruuttaa lähtöaikaa viime minuutilla. Vaarallinen keli ja muut poikkeustapaukset (force majeure) ovat asia erikseen.

Kaikkien pelaajien on ilmoitettava saapuneensa paikalle caddiemasterin tiskillä TAI vahvistettava kierroksensa WiseGolf-sovelluksella.

Olemme ottaneet käyttöön peruutusehdot, jossa lähtöaika tulee peruuttaa viimeistään kolme tuntia ennen kierrosta WiseGolf-sovelluksessa tai caddiemasterilla. Tämän jälkeen peruutetuista lähdöistä peritään greenfeemaksu.

Peruutusehdot:

Peliaika tulee peruuttaa vähintään kolme (3) tuntia ennen kierroksen alkamisajankohtaa. Tällöin peruuttaminen on veloituksetonta. Joku muu voi vielä ehtiä hyödyntää vapautuneen peliajan.

Alle kolme tuntia ennen kierrosaikaa peruutetuista lähdöistä peritään maksu seuraavasti:

  • Ajan peruuttaminen alle kolme tuntia, mutta enemmän kuin yksi tunti ennen lähtöaikaa; maksu on 50% sen hetkisestä greenfee-hinnasta
  • Ajan peruuttaminen alle yksi tunti ennen lähtöaikaa, maksu on sen hetkinen greenfee-hinta
  • Varaaja on vastuussa varaamastaan peliajasta, maksu peritään peliajan varaajalta.
  • Peruutusehdot pätevät myös jos ryhmästä osa pelaajista perutaan caddiemasterille ilmoittautumisen yhteydessä tai jos käy ilmi, että pelaaja ei ole saapunut kentälle vaikka lähtöaika on vahvistettu.


Peruutusehdot koskevat kaikkia pelaajia: osakkaita, jäseniä ja vieraita / greenfee pelaajia sekä pelioikeudellisia pelaajia.