Kapteenin kesäterveiset

Kenttämme on loistavassa kunnossa ja iso kiitos ja kumarrus Kenttämestarillemme Emmille miehistöineen! Kentän kunnossa pysyminen vaatii myöskin meiltä kaikilta pysyä huolellisina, jotta paikkaamme alastulojäljet griineillä, divotit paikoilleen tai paikata ne hiekka/multa seoksilla. Mahdollinen ehjä divotti, nopeuttaa paremmin väylien ja raffien palautumista ennalleen, kuin seos. Joten ensisijainen paikkuu irronneella divotilla!

Olen ollut viikon kenttävalvonnassa mukana ja käynyt griinejä läpi, niin ilahduttavan paljon on alastulojälkiä korjattu. Kiitos siitä! Bunkkerien haravointi on ollut valitettavasti heikompaa. Vetoankin kaikkiin peliryhmiin, jotta pitäisitte huolen kaikkien pelikavereiden hoitavan tuonkin velvollisuuden, ystävällisesti huomauttaen, jos tarvetta. Samalla kunnioitetaan kaikkien pelaamista hyvissä olosuhteissa ja arvostetaan myöskin kenttähenkilökunnan työtä.

Vieraspelaajia on paljon ja poikkeuksetta saamme upeat palautteet kenttämme maisemista ja hyvästä kunnosta. Vielä kun itsekin muistamme hyvät olosuhteet, joita vuoksemme Maarit toimistossa, kentänhoito, caddiemasterit, prot, klubiravintola ja toimitusjohtaja tekevät näkyvästi parastaan meille, unohtamatta seniori ym. muita vapaaehtoisia toimikuntia!

Pientä kritiikkiä täytyy antaa siitä, etteivät kaikki muista kunnioittaa ryhmässään kohteliasta pelirauhaa. Olen saanut palautetta siitä, että ollaan äänekkäitä, lyöntivuorossa olevan suorituksen aikana. Lyöntivuorossa pelaajan takana ei toivottavasti seistä eikä liikuta. Sama koskee käyttäytymistä griineillä. Uskon, kun nämä asiat muistaa, niin kaikilla on mukavampi pelata, joko kilpailuissa tai rennommillakin kierroksilla. Kohtelias etiketti on tärkeä osa peliä ja lisää viihtyvyyttä.


Golf on rentouttavaa, iloista ja terveellistä liikuntaa ja kun kunnioitamme toisiamme, pelikokemuksesta tai tasosta riippumatta, teemme pelikierroksesta entistäkin miellyttävämmän. Seurassamme on kaikki hyvin ja toivotankin kaikille iloista loppukesää pelaten positiivisella mielellä!

PS. Muistakaa mennä kannustamaan jäsentämme Kalle Rovanperää tulevaan Rally Finlandiin. Minkään maailman golfclubilla ei taida olla jäsenenä kahta Rallin Maailmanmestaria kuin Laukaan Peurunkagolfissa!
Juha Kankkunen ja Kalle Rovanperä.
Ollaan nöyrästi ylpeitä!
Aikamoista!

Markku Piiroinen