Naistoimikunnan kuulumisia 15.4.


Sinustako ehtoisa emäntä?

Lumet sulavat hurjaa vauhtia ja eipä aikaakaan, kun pääsemme taas pelaamaan. Ja mukavaa olisi, jos voitaisiin järjestää perinteisiä naisten peli-iltoja. Naistoimikunnan vetäjä on edelleen hakussa. Toivottavasti löytyy joku aktiivinen henkilö, jonka johdolla naisten tapahtumia organisoitaisiin. Häntä odotellessa naisten peli-illat voitaisiin järjestää myös niin, että kutakin tapahtumaa hoitaisi 1-2 emäntää. Olisitko sinä se ehtoisa emäntä tai naistoimikunnan vetäjä? Luvassa mukavia etuja! Ja mitä enemmän emäntiä, sen enemmän tapahtumia. Jos olet halukas toimimaan naisasian parissa, ilmianna itsesi ladykapteeni Maarit Knuuttilalle.

Mikäli emme löydä vetäjiä peli-iltoihin, on kesälle kuitenkin pientä ohjelmaa luvassa naisten viikkokisojen ja Eclecticin parissa. Viikkokisoja pelataan kesäkuusta elokuun loppuun. Osallistua voi omaan tahtiin ja kisamaksu 5€ ei taloutta kaada. Jokaisella viikolla kolme parasta saa pienen palkinnon ja kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan mukavia yllätyspalkintoja. Sponsoreiksi viikkokisoihin ovat lupautuneet Rosanne, Paulig, Varjolan tila, Ylä-Saarikon lomamökit, Kuusan Kanavateatteri, Donna, Laattapiste, Pakkasmarja, Tupaswilla, Päivin Puska ja Pensas ja Laukaan Peurunkagolf. Toki vielä mahtuu jokunen sponsori lisää.

Eclecticissä haetaan kauden unelmakierrosta ja yritetään jokaisella pelikierroksella saada kullekin reiälle edellistä parempi tulos. Pelimuodon tarkoitus on kannustaa pelaajia parhaaseen suoritukseen kauden jokaisella kierroksella ja jokaisella reiällä. Eclecticiä pelataan 1.6.-31.8.2024. Kisassa jokainen on tietysti itsensä voittaja, joten tasapuolisuuden nimissä palkinnot arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Toki todellinen kisakin voidaan järjestää tasoitusryhmien mukaan, jos tarvetta ilmenee.


Sekä viikkokisoista että Eclecticistä annetaan lisätietoja, kunhan kisakausi lähenee.
Keväisin terveisin Maarit Knuuttila
Gsm 0405935325​​​​​​​
Email maaknuu@gmail.com