Tulevat tapahtumat:
pe 5.7. Summerslam- hyväntekeväisyyskilpailu


SUMMER SLAM 2024 HYVÄNTEKEVÄISYYSTAPAHTUMA

Kaksipäiväinen hyväntekeväisyystapahtuma 4.-5.7.2024. Osta lippusi nopeasti - paikkoja rajatusti!

Tapahtuman viralliset verkkosivut: https://events.liveto.io/events/summer-slam-2024-hyvantekevaisyystapahtuma

Lipun ostaminen
Lippuja pääset ostamaan sivun Hanki liput -painikkeesta. Paina sitten alareunasta seuraava-painiketta. Täytä osallistuja- sekä tilaajatiedot ja hyväksy käyttöehdot. Liput maksetaan heti ostamisen yhteydessä verkkopankissa tai tilataan laskulla. Lisättyäsi liput ostoskoriin ja siirryttyä maksuvaiheeseen, liput ovat varattuna 15 minuuttia. Maksun suorituksen jälkeen liput saapuvat sinulle sähköpostiin. Tapahtumassa voit näyttää liput suoraan älypuhelimen näytöstä tai voit halutessasi tulostaa ne. Kysymykset koskien lipunmyyntiä voi osoittaa suoraan osoitteeseen asiakaspalvelu@liveto.io.

Tarkemmat tiedot tapahtumasta
Tapahtuma on kaksi päiväinen.
Tennis pelataan 4.7.2024 ja padel ( Naisten-, miesten- ja kilpasarja)
Golf 5.7.2024

Päivät alkavat klo 8.00 määrätyissä paikoissa. Iltajuhlaa vietetään Peurungassa 5.7.2024 klo 18-01 illallisen, livemusiikin, huutokaupan ja muun oheisohjelman merkeissä. Tänä vuonna pukeutumisteema on Hawaiji.

Tapahtumaan voi ostaa erilaisia paketteja, joiden tarkemmat sisällöt näet alta. Tenniksen, padelin sekä iltajuhlan liput ja hinnat ovat per henkilö, mutta golf-paketti myydään per joukkue. Ostaessasi lipun sinulla pitää olla tiedossa pari ja parin nimi tulee ilmoittaa osallistujatietoihin. Myös golfia ostettaessa joukkuelaisten nimet tulee ilmoittaa osallistujatietoihin. Päivitämme vapaana olevien paikkojen määriä, joten yksittäisiä paikkoja voi tulla vielä lisää myyntiin.

Paketti sisältää yhdelle hengelle lipun päivätapahtumaan (osallistumisoikeus peliin, pelipaita, pallot ja lounas) sekä iltajuhlaan (Peurungan illallinen, live musiikkia ja muuta oheisohjelmaa). Padel pelataan 5.7.2024. ( Naisten-, miesten- ja kilpasarja)


KAKSI Lajia: Hyväntekeväisyystennis & Hyväntekeväisyysgolf tai padel + Iltajuhla - 299 € / henkilö

Paketti sisältää yhdelle hengelle lipun kahden päivän tapahtumaan (osallistumisoikeus peliin, pelipaita, pallot ja lounas) sekä iltajuhlaan (Peurungan illallinen, live musiikkia ja muuta oheisohjelmaa). Tennis pelataan Killerillä ulkokentillä 4.7.2024. Sateen sattuessa siirrytään sisäkentille. Padel pelataan 5.7.2024.


Hyväntekeväisyysgolf – kahden hengen Slam-scramble + Iltajuhla - 199€ / henkilö

Paketti sisältää yhdelle hengelle lipun päivätapahtumaan (osallistuminen peliin, pelipaita, pallot ja lounas) sekä iltajuhlaan (Peurungan illallinen, live musiikkia ja muuta oheisohjelmaa). Golf pelataan Laukaan Peurunka Golfissa. Golf kisa sekä iltajuhla järjestetään 5.7.2024. Golf pelataan joukkueina ja joukkueet koostetaan satunnaisesti yksilöinä ilmoittautuneista.


Hyväntekeväisyysgolf – Slam Scram joukkue 2h kisa + Iltajuhla -599 € / 2 henkilön joukkueena sisältää 4 lippua iltajuhlaan

Paketti sisältää kahdelle hengelle liput päivätapahtumaan (osallistuminen peliin, pelipaita, pallot ja lounas) sekä 2 + avecit iltajuhlaan (Peurungan illallinen, live musiikkia ja muuta oheisohjelmaa). Golf pelataan Laukaan Peurunka Golfissa 5.7.2024.


HUOM! GOLFFIIN MAHTUU 50 ENSIKSI ILMOITTAUTUNUTTA PARIA. VARAA PAIKKASI PIAN!
Iltajuhla - 99 € / henkilö

Lippu iltajuhlaan 5.7.2024 sisältää Peurungan illallisen, live musiikkia ja muuta oheisohjelmaa.
Tapahtumaan järjestetty osallistujille maksuton kuljetus Jyväskylä-Peurunga-Jyväskylä

ILMOITTAUTUMINEN 23.6.2024 MENNESSÄ

Ilmoittautuminen https://events.liveto.io/events/summer-slam-2024-hyvantekevaisyystapahtuma