Edustaminen Kilpailuissa

Ohesta löytyy LPG ry matkalasku lomake excel muodossa, jonka voit täyttää, tallettaa ja lähettää sähköpostin liitteenä. Laita selkeästi näkyviin mistä kisasta on kyse, milloin pelattu ym. mitä lomakkeella kysytään.

Mikäli kisaan liittyy myös kuitteja mistä sovittu, ota kuva ja laita sähköpostin liitteenä. Huomaa, että kuitin täytyy olla sellainen, että niistä näkee mitä on maksettu, pelkkä pankkisiirtokuitti tai nettimaksu ei riitä.

Tuloksista olisi hyvä olla sanallisesti jo matkalaskulla tieto, samoin tulokset liitteeksi mielellään pdf muodossa, mutta myös kuva käy.

Laita matkalasku liitteineen ensin toimikunnan vetäjälle, kenen kanssa asia on sovittu. Hän kuittaa matkalaskun hyväksytyksi ennen kuin se menee maksuun ja välittää hyväksytyn matkalaskun toimistoon.


SM kilpailut

LAUKAAN PEURUNKAGOLFIN MAKSAMAT KORVAUKSET PELAAJILLE OSALLISTUMISESTA SM-KILPAILUIHIN

Suomen Golfliiton järjestämiin Suomen mestaruuskilpailuihin osallistumisesta aiheutuneiden kulujen korvaaminen pelaajille, joiden kotiseura on LPG.

Pelaajille korvataan matkalaskua vastaan:

  • kilpailumaksu
  • yhden harjoituskierroksen green fee (jos se ei sisälly kilpailumaksuun)
  • 0,14 €/km oman auton käytöstä kilpailuun osallistumiseen
  • majoituksesta korvataan yksi yö pelattua kilpailupäivää kohti, enintään 85 euroa/yö

Muut kulut jäävät pelaajan maksettavaksi.

Pelaajat maksavat kaikki kulut ensin itse ja tekevät matkalaskun seuralle. Pelaaja vastaa siitä, että matkalaskussa ovat kaikki kuitit liitteenä ja asianmukaisia. Emme hyväksy laskutussopimuksia seurojen tai majoitusliikkeiden kanssa.

Miesten ja naisten seurajoukkueiden SM-kilpailuihin osallistumisesta korvataan pääsääntöisesti kaikki kulut, myöskin poletit ja ruokailut. Eri ikäluokkien joukkueiden SM-kilpailuihin osallistumisen kulujen korvaaminen päätetään kilpailukohtaisesti.

LPG ry kilpailutoimikunta
Arto Teittinen