Hutunki - Talviharjoittelu

Vaajakoskella Hutungin liikuntakeskuksen yläkerrassa on lämpimät talviharjoittelutilat golffareille. Siellä on käytössä n. 17×39 metrin kokoinen halli, jossa on lähes 200 m2 lähipelialue.

Viheriössä kallistukset ja matto käyttäytyvät lähes oikean viheriön tapaan sille chipattaessa. Lyöntipaikkoja löytyy 7. Tilat on toteutettu Laukaan Peurunkagolfin, Muurame Golfin ja Jyväs-Golfin kanssa yhdessä.

Hinnat - julkaistaan syksyllä 2022

5 kertaa
10 kertaa
20 kertaa

Sarjakortit LPG jäsenille.
Huom! 10 ja 20 kerran sarjakortteihin voi nimetä ostovaiheessa kaksi eri henkilöä, jotka voivat käyttää korttia, henkilöllisyys todistettava tarvittaessa Hutungissa. Kyseisten henkilöiden pitää kuulua kortin myyneeseen seuraan.

Kun ostat sarjakortin seuran kautta, maksuvälineenä käyvät myös: Smartum, Edenred, ePassi sekä Eazybreak.

Kertalipun hinta Hutungin kassalta ostettuna on 15€, on sitten minkä seuran jäsen tahansa tai aloittelija. Kertamaksua ei voi maksaa Hutungissa liikuntaseteleillä. Kertalippuja voi tiedustella toimistosta esim. yrityksellesi.


Sarjakortteja voit hankkia toimiston tai pron kautta. Toimisto maarit.jarvinen@lpg.fi, puh. 0407182236. Ilmoita varatessasi jäsennumerosi, mahdollinen toinen käyttäjä, sekä laita tietoa, jos maksat osan esim. liikuntaedulla. Lasku tulee sähköisesti NexGolfin kautta. Suurimman osan liikuntaeduista pystyy myös hoitamaan etänä. Sarjakortti toimitetaan Hutungin kassalle viikon sisällä, mikäli et pääse sitä hakemaan klubilta.Vuorot

LPG vuorot ovat aina torstaisin. Sovitut vuorot näet viikkokalenterista, joka on kiinteä koko kauden ajan. Pallot kuuluvat hintaan. Lisäksi on avoimia yleisövuoroja, johon voi tulla kuka tahansa. Kun tulet harjoittelemaan, ilmoittaudu aina ensin kassalla, jossa kuitataan sarjalipun käyttö, otetaan nimi ja seura ylös. Voit siis käydä joko oman seuran vuorolla tai yleisövuorolla, miten vain pääset parhaiten tulemaan.

Sarjalippu käy joka vuorolla maksuvälineenä. Noudata golfetikettiä ja hallin sääntöjä. Varaa mukaan myös sisä-/golfkengät. Kun olet mielestäsi harjoitellut riittävästi, anna tilaa muille, max. 2h/ kerta.