LPG palvelukysely jäsenille ja osakkaille - Vastausaikaa 5.2. saakka


Kyselyn löydät osoitteesta https://forms.office.com/e/Mg6iHbZvPs (vastaukset tulevat anonyymisti)
Vastausaikaa sunnuntaihin 5.2.2023

Laukaan Peurunkagolf kiittää pelaajia menneestä kaudesta! Pelaaja Ensin- palautetta kerätään kauden aikana niin vieraspelaajilta kuin omilta jäseniltä. Palaute on tärkeässä roolissa kentällä tehtävien parannuksien ja palvelun parantamiseksi. Kuluneella kaudella vastaukset poikkeisivat paljon toisistaan (vieraspelaajien ja jäsenten välillä), ja haluaisimmekin kuulla yksityiskohtaisemmin, mitä voisimme parantaa ja myös sen missä olemme onnistuneet.

Kuluva kausi oli edelleen vilkas, pelaajamäärän ollessa 31 038. Vieraspelaajien osuus lähdöistä oli n. 14%, ja vieraspelaajat arvioivat meidän kentän palvelukokonaisuuden sijalle kahdeksan koko Suomessa, NPS (suositteluhalukkuus) luvun ollessa 70. Kenttiä on mukana vieraspelaaja kyselyssä 76. Jatkuvana toteutettavana kyselynä vieraspelaajilta saatiin vastauksia 390 kpl, joten otanta on varsin hyvä.

Omilta jäseniltä saimme vastauksia kauden aikana 347 kpl, joten määrä on melko sama kuin vieraspelaajilta. Jäsenten arvio palvelukokonaisuudesta oli sijalla 51. Suomessa, kenttiä mukana jäsenkyselyssä 83, NPS luvun ollessa 48.

Kyselyn löydät osoitteesta https://forms.office.com/e/Mg6iHbZvPs (vastaukset tulevat anonyymisti)
Vastausaikaa sunnuntaihin 5.2.2023

Kyselyssä palvelukokonaisuudet jaotellaan erilaisiin kategorioihin. Alla hieman nostoja menneeltä kaudelta!