Pro Shop

Laukaan Peurunkagolfin Pro Shopin pääideana on olla jäseniään palveleva ostospaikka, jossa on helppo ja mukava käydä. Kaikki tarvittava löytyy samasta paikasta, eikä välineitä tarvitse lähteä etsimään monesta eri liikkeestä. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja voimme tilata asiakkaalle itselleen parhaat tuotteet.

Asioidessanne Pro Shopissa tuette samalla omaa etuanne jäsenetuhinnan ja yhtiön saaman tuloksen muodossa. Näin voimme muokata kenttää ja palveluita paremmaksi Teidän käyttöönne. Jäsenale on -15% mm. vaatteista ja bägeistä (ostos vähintään 30€). Palloista saa jäsenalennuksen, kun ostaa tusinan.

Pro Shopissa tarjoamme kansainvälisesti tunnettuja ja luotettuja merkkejä. Pro Shop sijaitsee keskeisellä paikalla klubilla Caddiemasterin toimipisteen vieressä.Custom Fitting

LPG:ssä on mahdollista räätälöidä asiakkaalle hänen lyöntiinsä ja toiveisiinsa sopivat välineet asiantuntijoiden avulla. Palvelun hinta hyvitetään välineoston yhteydessä.

Fittauksissa käytämme apuna Trackman4-lyöntianalysaattoria.
Fittauksen avulla voidaan mitoittaa mailan lie-kulmat ja pituudet, sekä samalla selvittää sinulle sopivat varrenjäykkyydet.

Merkit joita fittaamme ovat:
Callaway, Titleist, Ping, Mizuno ja Honma

Kun mailat on mitoitettu, saat ne tilattuna suoraan itsellesi sopivina.

Mailafittaus-tunnin hinta on 35€
(summa hyvitetään mailaoston yhteydessä)

Ajanvaraus:
Toni Tinnilä
044 7563047
toni.tinnila@lpg.fi