Naisten Tapahtumat 2024 - Naisten kesäkauden päättäjäiset tiistaina 10.9. klo 17 alkaen

Naisten tapahtumat ovat julkaistu ja löydät ne nettisivuiltamme osoitteesta lpg.fi välilehdeltä Naisten tapahtumat 2024.

Naisten kesäkauden päättäjäiset tiistaina 10.9. klo 17 alkaen

Pelaillaan kahden mailan kisa (esim. putteri ja rauta) par kolmosella. Vaihtoehtoisesti voi viettää aikaa rangella taikka saunoa. Sitten ruoditaan klubilla mennyttä kesää ja suunnitellaan jo seuraavaa kahvin, teen ja purtavan kera. Ja tietty meitä kaikkia ja eclecticin pelaajia hemmotellaan huisilla arpajaispalkinnoilla: kymppikortti simulaattoriin, Kimin opetustunteja, kaffetta ja kaikenlaista muutakin. Ilmoittaudu cadimasterille viimeistään maanantaina 9.9. niin tiedetään hankkia syötävät.

Ilmoittaudu tästä!


Naisten viikkokisat

Naisten viikkokisaan ilmoittautuminen tapahtuu Golf Gamebookin kautta. Ilmoittautua voit koko viikon ajan. Naisten viikkokisaa voit pelata kyseisenä viikkona valitsemassasi ajankohdassa. Kierroksella täytyy olla merkitsijä, mutta hänen ei tarvitse osallistua kisaan. Viikkokisa maksu on 5€/viikko. Viikkokisoja on 12 kappaletta ja ne järjestetään 3.6.-25.8. Pelimuotona on 18r pb/hcp. Joka viikko on vaihtuva sponsori ja palkinnot arvotaan osallistujien kesken. Voit osallistua kisaan taitotasostasi riippumatta.

Naisten Eclectic

Kesän aikana järjestetään naisten eclectic kisa. Kisaa voi pelata milloin vain itselle sopii 1.6.-31.8. välillä. Eclectic pelimuodossa lopputuloksen muodostavat kauden aikana kullakin reiällä pelatut väyläkohtaiset parhaat tulokset. Vähintään 9 reiän kierrokset lasketaan mukaan tulokseen, Laukaan Peurunkagolfin kentällä pelattuna.

Kisa on tasoitukseton eli jokaisella väylällä pyritään ylittämään itsensä ja saamaan paras mahdollinen tulos. Merkitsijä täytyy olla mukana ja tuloksista pidetään itse kirjaa haluamallaan tavalla. Pelimuodon tarkoituksena on kannustaa pelaajia parhaaseen mahdolliseen väyläkohtaiseen tulokseen kauden aikana. Kauden lopussa palkinnot arvotaan kaikkien osallistujien kesken! Osallistuminen kustantaa 10 € koko kesältä, joka maksetaan caddiemasterille ennen ensimmäistä osallistumista. Voit osallistua kisaan mukaan missä tahansa vaiheessa kautta.

Naisten peli-illat

Naisten peli-iltoja järjestetään yleensä tiistaisin ja keskiviikkoisin muutaman kerran kuukaudessa. Naisten peli-iltoihin ovat tervetulleita kaikki taitotasosta riippumatta. Lisätietoja löydät tapahtumakalenterista. Peli-illoissa on kierroksen jälkeen iltapala Karlvikissa, joka maksaa 10€. Kierrosmaksut normaalisti greenfee/osake/pelioikeus tyyppisesti.

Lisäämme myös kauden aikana enemmän tapahtumia. Kuuntelemme myös ideoita erilaisista tapahtumista. Olethan yhteydessä naistoimikunnan puheenjohtajaan, Jutta Maunonen, jutta.maunonen@gmail.com

Ilmoittautuminen on nyt avattu tapahtumista!