LPG Klubimatka Belekiin la 1.4. - la 8.4.2023

LPG klubimatka järjestetään tänä vuonna Turkin Belekiin 1.4. - 8.4.2023
Hotelli Belek Sueno De Luxe
Matkalle ilmoittautunut jo 11hlöä!

Yksi Belekin uusimmista ja tasokkaimmista hotelleista, Sueno Deluxe sijaitsee kahden oman golfkentän keskellä ja all inclusive on myös voimassa golfklubilla.

Sueno Golf Club koostuu kahdesta erilaisesta kentästä. Dunes on mukava klubikenttä, jossa on kuitenkin riittävästi luonnetta. Pines on haastavampi, ja sille on ominaista vahvasti muotoillut väylät sekä hyvin suojatut viheriöt.

Hotellin yleiset tilat ovat hohdokkaat ja huoneet laadukkaita, mutta ennen kaikkea viihtyisiä. Hotellissa on panostettu erityisesti ravintolapalveluihin ja monipuolisen pääravintolan lisäksi käytössäsi on useita tasokkaita a’la carte -ravintoloita. Golfkentät ovat aivan hotellin vieressä ja all inclusivea pääsee hyödyntämään myös klubitalolla.

MATKA VARATAAN SUORAAN ONGOLFIN KAUTTA TÄSTÄ
Matkalle otetaan 25 nopeinta!

Lennot ovat Helsinki Vantaan lentokentältä, kun tällä hetkellä ei ole Tikkakoskelta saatavilla lentoja golfkohteisiin. Mikäli matkalle saadaan maksimiosallistujamäärä 18hlöä, voidaan varata yhteinen bussikyyti Jyväskylä- Helsinki- Jyväskylä välille. Bussikyydin hinta olisi tässä tapauksessa 60€/hlö.

Lisätiedot

Jani Linna
puh. 0505249725
jani.linna@lpg.fi