Osakas käyttää itse pelioikeuden

Osakkaat voivat tehdä pelioikeusilmoituksen kirjautumalla omilla tunnuksilla LPG sivujen kautta www.lpg.fi (HUOM! apin kautta ei pysty tekemään pelioikeusilmoitusta).

​​​​​​​LPG sivujen www.lpg.fi kirjautumisen jälkeen (oikea yläkulma) näkyy oman nimen alla kohta ”oma tili” yläpalkissa. Mene kohtaan "Osakkeet" ja klikkaa osakenroa. Valitse, että "Käytän pelioikeuden itselleni". Muuta ei tarvita, pelioikeus on merkitty.

Osakas voi nimetä joko itsensä tai jonkun muun pelioikeutensa käyttäjäksi. Pelioikeus tulee välittömästi käyttöön, eikä muita toimenpiteitä tarvita.

Jos haluat lisätä myös junioripelioikeuden (lapsi/ lapsenlapsi, ikäraja 21v.), ilmoita juniorin tiedot alla olevalla lomakkeella. Sinä vuonna kun täyttää 22v ei voi enää käyttää junioripelioikeutta, täyttää sitten tammikuussa tai joulukuussa.

Huom! Kun osakkeen pelioikeus on nimetty itselle, voit maksaa myös osakkeen hoitovastikkeen Smartum, Edenred tai ePassi liikuntaedulla.

Kun maksat liikuntaedulla ko. palvelussa, laita maksaessa infoa esim. "vastike" mikäli pystyy kirjoittamaan. Lasku tulee täysimääräisenä, johon sitten kohdistetaan toimistossa manuaalisesti liikuntaetu suoritus, maksa vain erotus laskun viitteellä. Hoidathan myös liikuntaetu maksun eräpäivään mennessä! Maksumuistutuksesta laskutamme vähintään 5€.​​​​​​​

Ota tarvittaessa yhteyttä toimistoon maarit.jarvinen@lpg.fi.

WiseGolf ohjeita löydät myös täältä.