Talviharjoittelua huipputiloissa Hutungissa ajalla 21.11.2022–23.4.2023 - osta sarjakortti verkkokaupan kautta!


HUOM!

Junnut Hutungissa LPG vuorolla:
Katso päivät täältä.

Näinä aikoina Hutungin harjoittelutilat käytössä ainoastaan

LPGn harjoitusryhmissä mukana oleville junioreille.

HUTUNKI on avoinna su-pe klo 10:00–21:00 ja la klo 10:00-22:00
Varaa suihkuun oma pyyhe mukaan. Saunat lämpiävät klo 16:00 alkaen. Kahviosta löytyvät vitriinituotteiden lisäksi smoothiet, hampurilaisannokset ja koriannokset.

Vaajakoskella Hutungin liikuntakeskuksen yläkerrassa on lämpimät talviharjoittelutilat golffareille. Siellä on käytössä n. 17x39 metrin kokoinen halli, jossa on lähes 200 m2 lähipelialue.

Viheriössä kallistukset ja matto käyttäytyvät lähes oikean viheriön tapaan sille chipattaessa. Lyöntipaikkoja löytyy 7. Tilat on toteutettu Laukaan Peurunkagolfin, Muurame Golfin ja Jyväs-Golfin kanssa yhdessä.

HINNAT - seuran jäsenille myydään edullisempia henkilökohtaisia sarjakortteja:
5 kertaa 60€
10 kertaa 100€, juniorille 50€
20 kertaa 150€
Huom! 10 ja 20 kerran sarjakortteihin voi nimetä ostovaiheessa kaksi eri henkilöä, jotka voivat käyttää korttia, henkilöllisyys todistettava tarvittaessa Hutungissa. Kyseisten henkilöiden pitää kuulua kortin myyneeseen seuraan. Kun ostat sarjakortin kaupan kautta, voit merkitä toisen nimen ja jäsennumeron kohdassa "Lisätietoa tilauksesta", siihen pystyy kirjoittamaan tekstiä.

Kun ostat sarjakortin seuran kautta, maksuvälineenä käyvät myös: Smartum, Edenred, ePassi sekä Eazybreak.

Sarjakortin loputtua, voit hankkia vähintään 5 kerran kortin samalla kertahinnalla kuin edellisessä sarjakortissasi oli. Sarjakortti on voimassa 23.4.2023 saakka. 10 ja 20 kerran korttien käyttämättä jääneistä kerroista on mahdollista saada hyvityksenä 1 poletti/ käyttämätön kerta, vaihto tehtävä 15.5.2023 mennessä.

Kertalipun hinta Hutungin kassalta ostettuna on 15€, on sitten minkä seuran jäsen tahansa tai aloittelija. Kertamaksua ei voi maksaa Hutungissa liikuntaseteleillä. Kertalippuja voi tiedustella toimistosta esim. yrityksellesi. Kertaliput myydään 10 kpl nipussa hintaan 100€.

LPG vuorot ovat aina torstaisin. Sovitut vuorot, näet viikkokalenterista, joka on kiinteä koko kauden ajan. Pallot kuuluvat hintaan. Lisäksi on avoimia yleisövuoroja, johon voi tulla kuka tahansa. Kun tulet harjoittelemaan, ilmoittaudu aina ensin kassalla, jossa kuitataan sarjalipun käyttö, otetaan nimi ja seura ylös. Voit siis käydä joko oman seuran vuorolla tai yleisövuorolla, miten vain pääset parhaiten tulemaan.

Sarjalippu käy joka vuorolla maksuvälineenä. Noudata golfetikettiä ja hallin sääntöjä. Varaa mukaan myös sisä-/golfkengät. Kun olet mielestäsi harjoitellut riittävästi max. 2h/ kerta, anna tilaa muille.

HUTUNKI on avoinna su-pe klo 10:00–21:00 ja la klo 10:00-22:00
Varaa suihkuun oma pyyhe mukaan. Saunat lämpiävät klo 16:00 alkaen. Kahviosta löytyvät vitriinituotteiden lisäksi smoothiet, hampurilaisannokset ja koriannokset.

OPETUS

SARJAKORTIN OSTO
Osta sarjakortti LPG verkkokaupan kautta. Sarjakortti toimitetaan Hutungin kassalle viikon sisällä, näin sinun ei tarvitse hakea korttia. Petri Parvainen tai Kim Kujala toimittaa kortin, joten voit tiedustella heiltä tarkemmin ajankohtaa.

Hyödynnä loistava talviharjoittelupaikka. Tervetuloa harjoittelemaan!


Ryhmätreenejä Hutungissa Maaliskuussa 2023