Yritystapahtumat ja ryhmävaraukset kaudelle 2024

Laukaan Peurunkagolf tarjoaa Keski-Suomen parhaat puitteet yritystapahtumille!

Lisätiedot ja myynti Jani Linna
puh. 050-5249725
​​​​​​​jani.linna@lpg.fi

Laukaan Peurunkagolf tarjoaa erinomaiset puitteet yritystapahtumille


Kutsukilpailu on mukava tapahtuma, jossa asiakkaasi ja yhteistyökumppanisi viihtyvät golfin parissa mukavassa seurassa, rentoutuen ja samalla kilpaillen.

Pelaamisen lisäksi kilpailupäivään voi kuulua ravintola Karlvikin tarjoiluista nauttiminen ja pelin jälkeen sauna virvoitusjuomineen rentouttaa mukavasti! Ravintolapalvelut ovat käytettävissä ennen kierrosta, tauolla kierroksen aikana ja myös pelin jälkeen. Kentälle saatte tilattua tarvittaessa eväspussit mukaan.

Promme voivat olla mukana tapahtumassa esimerkiksi vetämässä alkulämmittelyt ja antamassa muutamia vinkkejä ennen kierrokselle lähtöä! Ja totta kai Beat the Pro- kilpailu tuo lisämausteensa kierrokselle.

Pelimuodon voit valita kutsumallesi porukalle sopivaksi. Autamme sinua mielellämme valitsemaan sopivimman pelimuodon omaan kilpailuusi ja muutenkin haluamme varmistaa, että päivän ohjelma toimii toiveidesi mukaisesti. Lähtöryhmissä huomioimme luonnollisesti järjestäjän erikoistoiveet ja laadimme lähtöluettelon siten, että peli etenee kentällä mukavasti.

Palkinnotkin järjestyvät Pro Shopistamme. Myös logotuotteet saat kauttamme!

Sinun vastuullesi jää kutsujen lähettäminen ja ilmoittautumisten vastaanottaminen (ilmoittautumiset voi myös ohjata caddiemasterille). Kutsut kannattaa tietysti lähettää hyvissä ajoin ja ennakkotiedon päivästä voi laittaa tiedoksi kutsuttaville jo aikaisin keväällä. Näin varmistat, että mahdollisimman moni pääsee osallistumaan kilpailuun.

Kilpailupäivänä toivotat vieraasi tervetulleeksi ja kilpailun toimitsija kertoo samassa yhteydessä kilpailun säännöt ja pelaamiseen sekä kenttään liittyvät asiat. Avustamme tarvittaessa palkintojenjaossa ja tulosten julkistamisessa.

EHDOT

Kaikki alennetut ryhmähinnat edellyttävät koko ryhmävarauksen loppusumman maksua kerralla joko laskulla tai kassalla. Laskutusosoite lähetettävä etukäteen jani.linna@lpg.fi
Pelilippuja ja alennuskortteja emme hyväksy ryhmävarauksien yhteydessä
Yhteislähdön mahdollisuudesta sovitaan erikseen (Mikäli osallistujamäärä jää alle 50hlö, laskutamme 50hlöstä minimiveloituksen yhteislähtökisasta)
Pidätämme oikeuden päästää kentälle osakkeenomistajia/ pelioikeuden haltijoita mikäli yhteislähtökilpailusta jää tyhjiä aikoja.
Mikäli ryhmä haluaa tilata ruokaa tai ravintolapalveluita, voi asiasta olla suoraan yhteydessä ravintolaan​​​​​​​