SummerSlam 2023 - ilmoittaudu mukaan ja tehdään yhdessä hyvää!

Tapahtumainfo

SUMMER SLAM 2023 HYVÄNTEKEVÄISYYSTAPAHTUMA

Kaksipäiväinen hyväntekeväisyystapahtuma 6.-7.7.2023. Osta lippusi nopeasti - paikkoja rajatusti!

Tapahtuman viralliset verkkosivut: https://summerslam.fi/tapahtumat/

Lipun ostaminen

Lippuja pääset ostamaan sivun Hanki liput -painikkeesta. Paina sitten alareunasta seuraava-painiketta. Täytä osallistuja- sekä tilaajatiedot ja hyväksy käyttöehdot. Liput maksetaan heti ostamisen yhteydessä verkkopankissa tai tilataan laskulla. Lisättyäsi liput ostoskoriin ja siirryttyä maksuvaiheeseen, liput ovat varattuna 15 minuuttia. Maksun suorituksen jälkeen liput saapuvat sinulle sähköpostiin. Tapahtumassa voit näyttää liput suoraan älypuhelimen näytöstä tai voit halutessasi tulostaa ne. Kysymykset koskien lipunmyyntiä voi osoittaa suoraan osoitteeseen asiakaspalvelu@liveto.io.

Tarkemmat tiedot tapahtumasta

Tapahtuma on kaksi päiväinen. Tennis pelataan 6.7.2023ja padel sekä golf 7.7.2023. Päivät alkavat klo 8.00 määrätyissä paikoissa. Iltajuhlaa vietetään 7.7.2023 klo 18-24 illallisen, live musiikin, huutokaupan ja muun oheisohjelman merkeissä.

Tapahtumaan voi ostaa erilaisia paketteja, joiden tarkemmat sisällöt näet alta. Tenniksen, padelin sekä iltajuhlan liput ja hinnat ovat per henkilö, mutta golf-paketti myydään per joukkue. Ostaessasi lipun sinulla pitää olla tiedossa pari ja parin nimi tulee ilmoittaa osallistujatietoihin. Myös golfia ostettaessa joukkuelaisten nimet tulee ilmoittaa osallistujatietoihin. Päivitämme vapaana olevien paikkojen määriä, joten yksittäisiä paikkoja voi tulla vielä lisää myyntiin.

Hyväntekeväisyystennis - 120 € / henkilö

  • Paketti sisältää yhdelle hengelle lipun päivätapahtumaan (osallistumisoikeus peliin, pelipaita, pallot ja lounas). Tennis pelataan Killerillä ulkokentillä 6.7.2023. Sateen sattuessa siirrytään sisäkentille.

Hyväntekeväisyystennis + Iltajuhla - 199 € / henkilö

  • Paketti sisältää yhdelle hengelle lipun päivätapahtumaan (osallistumisoikeus peliin, pelipaita, pallot ja lounas) sekä iltajuhlaan (Figaro cateringin illallinen, live musiikkia ja muuta oheisohjelmaa). Tennis pelataan Killerillä ulkokentillä 6.7.2023. Sateen sattuessa siirrytään sisäkentille.

Hyväntekeväisyyspadel + Iltajuhla - 199€ / henkilö

  • Paketti sisältää yhdelle hengelle lipun päivätapahtumaan (osallistumisoikeus peliin, pelipaita, pallot ja lounas) sekä iltajuhlaan (Figaro cateringin illallinen, live musiikkia ja muuta oheisohjelmaa). Padel pelataan Padel Adder Keljossa 7.7.2023.

KAKSI Lajia: Hyväntekeväisyyspadel & Hyväntekeväisyystennis + Iltajuhla - 249 € / henkilö

  • Paketti sisältää yhdelle hengelle lipun kahden päivän tapahtumaan (osallistumisoikeus peliin, pelipaita, pallot ja lounas) sekä iltajuhlaan (Figaro cateringin illallinen, live musiikkia ja muuta oheisohjelmaa). Tennis pelataan Killerillä ulkokentillä 6.7.2023. Sateen sattuessa siirrytään sisäkentille. Padel pelataan Padel Adder Keljossa 7.7.2023.

Hyväntekeväisyysgolf – Cross Country kisa + Iltajuhla - 249 € / henkilö

  • Paketti sisältää yhdelle hengelle lipun päivätapahtumaan (osallistuminen peliin, pelipaita, pallot ja lounas) sekä iltajuhlaan (Figaro cateringin illallinen, live musiikkia ja muuta oheisohjelmaa). Golf pelataan Laukaan Peurunka Golfissa. Golf kisa sekä iltajuhla järjestetään 7.7.2023. Golf pelataan joukkueina ja joukkueet koostetaan satunnaisesti yksilöinä ilmoittautuneista.

Hyväntekeväisyysgolf – Cross Country kisa + Iltajuhla - 900 € / 3 henkilön joukkueena

  • Paketti sisältää kolmelle hengelle liput päivätapahtumaan (osallistuminen peliin, pelipaita, pallot ja lounas) sekä iltajuhlaan (Figaro cateringin illallinen, live musiikkia ja muuta oheisohjelmaa). Golf pelataan Laukaan Peurunka Golfissa 7.7.2023.

Iltajuhla - 120 € / henkilö

  • Lippu iltajuhlaan 7.7.2023 sisältää Figaro cateringin illallisen, live musiikkia ja muuta oheisohjelmaa.

Vuosittaisella Summer Slam -tapahtumalla yhdistys kerää rahaa, jolla turvataan mahdollisuus tukea ja avusta perheitä, jotka tarvitsevat apua. Kun seuraavan tapahtuman liput tulevat myyntiin, voit tilata liput suoraan sivuiltamme.


Yhdistys

Keski-Suomen Lasten ja Nuorten Liikunnan Tuki Ry pyrkii edistämään ja tukemaan lasten ja nuorten liikuntaa ja urheilua sen eri muodossa. Yhdistyksen tavoite on lisätä jaksamista ja ehkäistä lasten ja lapsiperheiden sosiaalisia ongelmia ja syrjäytymistä.