Viikko-ohjelma


Kentällä tapahtuu

Ensin muistutus siitä, että PAKKASAAMUINA JA KENTÄN OLLESSA KUURASSA, KENTÄLLE MENO ON EHDOTTOMASTI KIELLETTY. Vain rangematolla harjoittelu sallittu.

Kentän puolella on jo aloitettu valmistautuminen talveen syystöiden merkeissä. Viimeiset leikkuut tehtiin nyt kuluvana viikkona ja ilmastukset on aloitettu väylillä sekä lyöntipaikoilla takalenkin puolella. Lehtien puhallusta on riittänyt jo usealle viikolle ja puhallus sekä lehtien keräys jatkuu vielä lähiviikkoina.

Taka 9 suljetaan maanantaina 24.10, jotta saadan kaikki ilmastukset ja syystyöt valmiiksi ennen talven tuloa. Lyöntipaikat ja väylät holkitetaan sekä viheriöt syväilmastetaan. Pakkasaamuina olemme aloittaneet myös kentän reuna-alueiden ja puu saarekkeiden raivaukset.

Kenttä WC:t suljetaan sunnuntaina 23.10. Maanantaina 24.10 ja tiistaina 25.10 tehdään kastelujärjestelmän tyhjennys paineilmalla. Sihinää ja suhinaa saattaa kuulua ympäri kenttää.

Kenttä suljetaan kaudelta 2022 viimeistään 30.10.2022. Jos alkuviikolla 43 on kovia pakkaspäiviä, katsomme päiväkohtaisesti, miten kenttä avataan.

Mukavia viimeisiä pelikierroksia :)
Terkuin Kenttämestari Emmi