LPG Jäsenyys 2024

Jäsenmaksut 2024

Mikäli olet ollut vuonna 2023 LPG jäsen, tulet saamaan automaattisesti jäsenlaskun tammikuussa 2024.

  • aikuinen 110€
  • juniori 21v ja alle 50€
    • sinä vuonna kun täytät 22v, ei ole väliä täytätkö tammikuussa vai joulukuussa, voit ostaa aikuisjäsenyyden tai opiskelija jäsenyyden
  • opiskelija 29v ja alle 65€
    • toimita todistus opiskelusta, allaolevan lomakkeen kautta, varmista, että näkyy myös voimassaoloaika, todistus on toimitettava vuosittain, vanha jäsen - älä maksa saamallasi laskulla jäsenmaksua, saat uuden laskun kun olet toimittanut todistuksen opiskelusta
    • sinä vuonna kun täytät 30v, ei ole väliä täytätkö tammikuussa vai joulukuussa, voit ostaa aikuisjäsenyyden

​​​​​​​​​​​​​​15v ja alle LPG jäsenelle pelioikeus ilmainen! – Peruskurssilaisen etuna on 2 viikon ilmainen pelioikeus.

HUOM! Jos olet ottanut peruskurssin liittymispaketin ja suorittanut greencardin Peurunkagolfissa vuonna 2023 tai 2024 on sinulla myös mahdollista lunastaa aloittelijan pelioikeus hintaan € tänä vuonna. Etu on käytettävissä vain kerran! ​​​​​​​


LIITY JÄSENEKSI JA NAUTI HYVISTÄ EDUISTA

​​​​​​​Liitymisetuna saat 1 henkilökohtaisen Greenfeen kaudelle 2024 käyttöösi, koskee aikuisjäseniä, jäsenmaksu 110€!

​​​​​​​Osta uusi jäsenyys suoraan verkkokaupan kautta. Jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Seuraavana vuonna saat laskun automaattisesti WiseGolfin kautta.

Huom! Jäsenmaksua ei pysty maksamaan millään liikunta/ kulttuuriedulla, ei oikeuta suoraan mihinkään liikuntasuoritukseen.

Jäsenen kuuluu itse hoitaa eroaminen edelliseen seuraan. Jäsenenä voi olla useammassakin seurassa, mutta vain yksi seura voi olla kotiseura, joka ylläpitää tasoitustasi.

Jäsenille on monenlaista etua:
Löydät kaikki edut täältä


Opiskelijakortin toimitus vuoden 2024 jäsenlaskukseen

Voit nyt toimittaa kopion opiskelijakortista tai muusta opiskelutodistuksesta kätevästi tämän lomakkeen kautta. Varmista, että todistuksessa näkyy voimassaoloaika ja nimeä tiedosto nimelläsi. Todistuksen toimitus on tehtävä vuosittain. Muista käyttää sitä sähköpostiosoitetta mikä on tallennettu WiseGolfiin niin tiedot yhdistyvät oikein. Älä maksa saamallasi laskulla jäsenmaksua, saat uuden laskun kun olet toimittanut todistuksen. Kiitos!


LPG RY JÄSENYYDEN PÄÄTTÄMINEN

Mikäli haluat päättää jäsenyyden, se tulee tehdä sääntöjen mukaan kirjallisesti esim. laittamalla vapaamuotoinen eroilmoitus toimistoon sähköpostilla maarit.jarvinen@lpg.fi.