LPG Jäsenyys 2023

Jäsenmaksu laskutettu vanhoilta jäseniltä 16.1.2023 - laskun eräpäivä 30.1.

Lasku tulee automaattisesti sähköpostiisi wisegolfin kautta.

Huomioithan, että maksat laskussa mainitulle tilille ja laskun viitteellä, niin maksu kohdistuu automaattisesti oikein. Käytössämme on vain Nordea tili. Jäsenmaksut laskuttaa jatkossa Laukaan Peurunkagolf Oy joten muista käyttää laskussa näkyvää tilinumeroa. Tällä järjestelyllä pystyy kätevimmin maksamaan jäsenmaksun myös LPG Oy kassaan, kun lasku löytyy automaattisesti järjestelmästä ja maksu kohdistuu suoraan laskulle.

Maksaessasi jäsenmaksua verkkopankissa, pystyt tilaamaan laskut jatkossa verkkolaskuina omaan verkkopankkiisi. Muista päivittää yhteystietosi niiden muuttuessa wisegolfiin, saamme ne vain sinulta.

Jäsenmaksut 2023

  • aikuinen 110€
  • juniori alle 21v 50€
  • opiskelija 65€, HUOM! EI IKÄRAJAA (toimita todistus opiskelusta, allaolevan lomakkeen kautta, varmista, että näkyy myös voimassaoloaika, todistus on toimitettava vuosittain, älä maksa saamallasi laskulla jäsenmaksua, saat uuden laskun kun olet toimittanut todistuksen)

​​​​​​​​​​​​​​Alle 15 vuotiaalle LPG jäsenelle pelioikeus ilmainen! – Peruskurssilaisen etuna on 2 viikon ilmainen pelioikeus.

HUOM! Jos olet ottanut peruskurssin liittymispaketin ja suorittanut greencardin Peurunkagolfissa vuonna 2022 tai 2023 on sinulla myös mahdollista lunastaa aloittelijan pelioikeus hintaan 390€. Etu on käytettävissä vain kerran!


LIITY JÄSENEKSI JA NAUTI HYVISTÄ EDUISTA

​​​​​​​Liitymisetuna saat 1 henkilökohtaisen Greenfeen kaudelle 2023 käyttöösi, koskee aikuisjäseniä, jäsenmaksu 110€!

​​​​​​​Huom! Jäsenmaksua ei pysty maksamaan millään liikunta/ kulttuuriedulla, kun ei oikeuta suoraan mihinkään liikuntasuoritukseen.

Osta uusi jäsenyys suoraan verkkokaupan kautta. Jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Seuraavana vuonna saat laskun automaattisesti WiseGolfin kautta.

Jäsenen kuuluu itse hoitaa eroaminen edelliseen seuraan. Jäsenenä voi olla useammassakin seurassa, mutta vain yksi seura voi olla kotiseura, joka ylläpitää tasoitustasi.

Jäsenille on monenlaista etua:
Löydät kaikki edut täältä


Opiskelijakortin toimitus vuoden 2023 jäsenlaskukseen

Voit nyt toimittaa kopion opiskelijakortista tai muusta opiskelutodistuksesta kätevästi tämän lomakkeen kautta. Varmista, että todistuksessa näkyy voimassaoloaika ja nimeä tiedosto nimelläsi. Todistuksen toimitus on tehtävä vuosittain. Muista käyttää sitä sähköpostiosoitetta mikä on tallennettu WiseGolfiin niin tiedot yhdistyvät oikein. Älä maksa saamallasi laskulla jäsenmaksua, saat uuden laskun kun olet toimittanut todistuksen. Kiitos!


LPG RY JÄSENYYDEN PÄÄTTÄMINEN

Mikäli haluat päättää jäsenyyden, se tulee tehdä sääntöjen mukaan kirjallisesti esim. laittamalla vapaamuotoinen eroilmoitus toimistoon sähköpostilla maarit.jarvinen@lpg.fi.