LPG Jäsenyys 2024

Jäsenmaksut 2024

  • aikuinen 110€
  • juniori 21v ja alle 50€
    • sinä vuonna kun täytät 22v, ei ole väliä täytätkö tammikuussa vai joulukuussa, voit ostaa aikuisjäsenyyden tai opiskelija jäsenyyden
  • päätoiminen opiskelija 29v ja alle 65€
    • toimita todistus opiskelusta, alla olevan lomakkeen kautta, varmista, että näkyy myös voimassaoloaika, todistus on toimitettava vuosittain, vanha jäsen - mikäli olet jo saanut normaalihintaisen laskun, voit maksaa saamallasi laskulla opiskelijahinnan kun vain olet toimittanut todistuksen opiskelusta alla olevalla lomakkeella, laskusta hyvitetään sen jälkeen automaattisesti erotus pois
    • sinä vuonna kun täytät 30v, ei ole väliä täytätkö tammikuussa vai joulukuussa, voit ostaa aikuisjäsenyyden

​​​​​​​​​​​​​​15v ja alle LPG jäsenelle pelioikeus ilmainen! – Peruskurssilaisen etuna on 2 viikon ilmainen pelioikeus.

HUOM! Jos olet ottanut peruskurssin liittymispaketin ja suorittanut greencardin Peurunkagolfissa vuonna 2023 tai 2024 on sinulla myös mahdollista lunastaa aloittelijan pelioikeus hintaan 390€ tänä vuonna. Etu on käytettävissä vain kerran! ​​​​​​​

Mikäli olet muuttanut, teethän osoite muutoksen myös WiseGolfiin tai laita uudet tiedot toimistoon maarit.jarvinen@lpg.fi, niin saat myös golflehden oikeaan osoitteeseen. Saamme tiedot vain sinulta.

Laukaan Peurunkagolf Oy on laskuttanut jäsenmaksut Laukaan Peurunkagolf Ry puolesta tammikuussa vanhoilta jäseniltä. Mikäli et ole saanut laskua, ota yhteyttä toimistoon.


LIITY JÄSENEKSI JA NAUTI HYVISTÄ EDUISTA

​​​​​​​Liitymisetuna saat 1 henkilökohtaisen Greenfeen kaudelle 2024 käyttöösi, koskee aikuisjäseniä (ei ole ollut kahteen vuoteen LPG jäsen), jäsenmaksu 110€!

​​​​​​​Osta uusi jäsenyys suoraan verkkokaupan kautta tai alla olevien linkkien kautta. Jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Seuraavana vuonna saat laskun automaattisesti WiseGolfin kautta.

Huom! Jäsenmaksua ei pysty maksamaan millään liikunta/ kulttuuriedulla, ei oikeuta suoraan mihinkään liikuntasuoritukseen.

Jäsenen kuuluu itse hoitaa eroaminen edelliseen seuraan. Jäsenenä voi olla useammassakin seurassa, mutta vain yksi seura voi olla kotiseura, joka ylläpitää tasoitustasi.

Jäsenille on monenlaista etua, löydät kaikki edut täältä.


Opiskelijakortin toimitus vuoden 2024 jäsenlaskukseen


LPG RY JÄSENYYDEN PÄÄTTÄMINEN