Pro Shop


Laukaan Peurunkagolfin Pro Shopin pääideana on olla pelaajiaan palveleva ostospaikka, jossa on helppo ja mukava käydä. Kaikki tarvittava löytyy samasta paikasta, eikä välineitä tarvitse lähteä etsimään monesta eri liikkeestä. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja voimme tilata asiakkaalle itselleen parhaat tuotteet.

Pro Shopissa tarjoamme kansainvälisesti tunnettuja ja luotettuja merkkejä. Pro Shop sijaitsee keskeisellä paikalla klubilla Caddiemasterin toimipisteen vieressä.

Päämerkkeinämme mailoissa on Callaway, Titleist ja PING, TaylorMade ja Mizuno tuotteet löydät klikkaamalla tuotemerkkiä. Meillä on laaja valikoima varastossa, ja mikäli ei löydy juuri Sinulle sopivaa mailaa niin tilaamme sen!

​​​​​​​Myynti ja lisätietoja
Jani Linna
jani.linna@lpg.fi
​​​​​​​0505249725


Logotuotteet

Teemme yhteistyötä alan isoimpien toimittajien kanssa. Kauttamme saat yrityksellesi logotuotteena niin pallot, pyyhkeet, greenihaarukat, tekstiilit, lippikset, bägit, sateenvarjot, varustekassit ja bägisuojat.

Kysy rohkeasti lisää niin etsitään yhdessä teille paras ratkaisu!

Myynti ja lisätietoja
Jani Linna
jani.linna@lpg.fi
​​​​​​​0505249725


Custom Fitting

Teemme fittauksia Laukaan Peurunkagolfin sekä Hienoo Peliä simulaattoreilla!

Fittauksen vaiheet

1. Aloitamme uusien golfmailojen räätälöinnin muutamalla kysymyksellä.

• Kuinka kauan olet pelannut golfia?

• Kuinka paljon pelaat golfkauden aikana?

• Mitä ominaisuuksia toivot saavasi uusista golfmailoista?

• Minkä toivot olevan suurin ero uusien ja olemassa olevien golfmailojen välillä?

• Mitkä ovat tavoitteesi golfin suhteen?

• Mihin ongelmaan/puutteeseen toivot saavasi apua?

• Haluatko kokeilla jonkun tietyn golfmerkin mailoja tai mailabrändejä?

Vastaukset näihin kysymyksiin auttavat meitä löytämään sinulle sopivat golfmailavaihtoehdot. Kun olemme saaneet käsityksen toiveistasi ja tarpeistasi uusien golfmailojen suhteen, räätälöimme golfmailamalleja, joiden arvioimme vastaavan tarpeitasi.

2. Varsinainen mailafittaus aloitetaan staattisella mittauksella. Haluamme tietää pitäisikö sinulla olla standardia lyhyemmät tai pidemmät golfmailan varret. Koska kaikki golfarit eivät ole saman mittaisia, eivät heidän mailansakaan voi olla. Tarkistamme myös mikä lie-kulma golfmailoissasi kuuluisi olla. Lie-kulmaksi kutsutaan kulmaa, joka on varren ja mailan lavan välillä.

Lie-kulman mittaukseen käytämme siihen tehtyjä välineitä. Oikealla lie-kulmalla haluamme varmistaa, että mailan pään asento/kulma on oikein lyöntihetkellä. Testauksen aikana saamme hyvän käsityksen siitä, minkälainen golfmailan lapa- ja varsiyhdistelmä voisi sopia sinulle parhaiten. TrackMan -analysaattorin avulla näemme, mitkä mailavaihtoehdot erottuvat parhaiten. Yleensä merkitsemme TrackMan -simulaattorissa eri malleilla tehdyt lyönnit siten, että vaihtoehtoja on helppo seurata ja verrata keskenään. Kun teemme vertailuja, keskitymme lukujen keskiarvoon. Asiantuntijamme seuraa muun muassa mailanpään nopeutta, pallon lähtönopeutta, pallon lähtö- ja alastulokulmaa, pallon lentokaarta, pallon spinnin määrää ja pallojen hajontaa.

Tätä dataa tutkimalla pystymme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen yhdistelmän mailan lavasta ja varresta. Trackman -analysaattori antaa meille paljon tietoa, joka auttaa sinua mailan valinnassa. Tärkeää on kuitenkin myös, miltä maila mielestäsi näyttää, tuntuu ja kuulostaa.

Viimeiseksi testaamme gripin koon. Grippejä on paljon erilaisia ja gripin paksuus on tärkeä osa custom fittausta ja parasta mahdollista lopputulosta.

Kun mailojen räätälöinti on valmis ja olemme yhdessä löytäneet sinulle sopivimmat golfmailat, on aika tehdä tilaus. Teemme tilauksen tehtaalle, josta mailat toimitetaan Peurunkagolfin Pro Shopiin!

Custom Fitting valikoimastamme löydät edustettuna kaikki parhaat mailabrändit.