Pro Shop


Laukaan Peurunkagolfin Pro Shopin pääideana on olla jäseniään palveleva ostospaikka, jossa on helppo ja mukava käydä. Kaikki tarvittava löytyy samasta paikasta, eikä välineitä tarvitse lähteä etsimään monesta eri liikkeestä. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja voimme tilata asiakkaalle itselleen parhaat tuotteet.

Asioidessanne Pro Shopissa tuette samalla omaa etuanne jäsenetuhinnan ja yhtiön saaman tuloksen muodossa. Näin voimme muokata kenttää ja palveluita paremmaksi Teidän käyttöönne. Jäsenale on -15% mm. vaatteista ja bägeistä (ostos vähintään 30€). Palloista saa jäsenalennuksen, kun ostaa tusinan.

Pro Shopissa tarjoamme kansainvälisesti tunnettuja ja luotettuja merkkejä. Pro Shop sijaitsee keskeisellä paikalla klubilla Caddiemasterin toimipisteen vieressä.

Päämerkkeinämme mailoissa on Callaway, Titleist ja PING, tuotteet löydät klikkaamalla tuotemerkkiä. Meillä on laaja valikoima varastossa, ja mikäli ei löydy juuri Sinulle sopivaa mailaa niin tilaamme sen!


Logotuotteet

Teemme yhteistyötä alan isoimpien toimittajien kanssa. Kauttamme saat yrityksellesi logotuotteena niin pallot, pyyhkeet, greenihaarukat, tekstiilit, lippikset, bägit, sateenvarjot, varustekassit ja bägisuojat.

Kysy rohkeasti lisää niin etsitään yhdessä teille paras ratkaisu!

Myynti ja lisätietoja
Toni Tinnilä, puh. 0447563047
Heikki Hokkanen, puh.0400644630


Custom Fitting